A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

Elektronske cigarete-pusenje i zdravlje
Naši kontakti za informacije i poručivanje su: 011/328 6584      066/90 20 582

Šta mislite o elektronskim cigaretama?
Revolucionaran proizvod
Odlična alternativa klasičnom pušenju
Pomodarstvo
Nemam stav
Rezultati
PRATITE NAS

 

      

Elektronske cigarete - i pušenje i zdravlje

 

U Elsaninoj ponudi elektronskih cigareta nalaze se isključivo orginalne i kvalitetne elektronske cigarete. Pored elektronskih cigareta, naša ponuda obuhvata i prateću opremu za elektronske cigarete. Naše elektronske cigarete su proizvodi svetski poznatih kompanija JOYETECH i KANGER. Kada je reč o najbitnijim delovima svake elektronske cigarete, onda je to svakako baterija. Baterije za elektronske cigarete koje se nalaze u našoj ponudi jesu one koje proizvodi JOYETECH i ove baterije su lider na svetskom tržištu elektronskih cigareta. Pored baterija, kompanija KANGER je apsolutni lider kada je reč o kvalitetnim i originalnim kliromizerima koji se takođe nalaze u našoj ponudi.

 

Odaberite neki od orginalnih i kvalitetnih setova iz naše ponude po sjajnim akcijskim cenama!

 

U našem asortimanu se nalaze:

 

1. Elektronske cigarete

2. Tečnosti za elektronske cigarete

3. Oprema za elektronske cigarete

4. Rezervni delovi za elektronske cigarete

 

Posebno ističemo da smo generalni uvoznici i distributeri Joyetech proizvoda.

Poslednje Vesti Sve Vesti

Sve pogodnosti korišćenja elektronske cigarete

Elektronske cigarete su znatno pogodnije za korišćenje u odnosu na duvanske, znatno su ekonomičnije i mogu se koristiti svuda. Svakako da je zdravstveni aspekt ovog načina pušenja najbitniji. Dim elektronske cigarete ne nastaje sagorevanjem, već na principu prevođenja tečnosti u gasovito stanje, odnosno na stvaranju vodene pare, koja nema štetne posledice po zdravlje ljudi.

 

Akcija za Dan žena!

Povodom 8. marta, Dana žena, Elsana daje popust 20% na E- Smart modele za sve dame! Uz kupljenu E- Smart elektronsku cigaretu poklanjamo i 10ml tečnosti za elektronske cigarete. Drage dame, obradujte sebe sa E- Smart elektronskom cigaretom po sniženoj ceni na Dan žena. Pripadnici jačeg pola, obradujte vaše lepše polovine sa originalnim poklonom u vidu elektronske cigarete

Elektronsko pušenje - elektronska cigareta

E-cigareta, odnosno elektronska cigareta je revolucionarni proizvod, namenjen pušačima koji hoće da umanje štetne efekte pušenja duvana na zdravlje, kao i onima koji žele da ostave duvnske cigatrete. Zbog brojnih prednosti elektronskog pušenja u odnosu na pušenje klasičnih cigareta, potražnja za elektronskim cigaretama raste iz dana u dan. Zakon o zabrani pušenja na javnim mestima dosta je doprineo širenju elekrtonskog pušenja.